Xikar Puro Aksesuar Markası Hakkında;

Xikar Puro Aksesuar Markası Hakkında;

     Xikar puro aksesuarı konusunda uzun zamandır var olan en köklü firmalardan birisidir. Amerika menşei olan bu marka ürünlerini 1. sınıf ve genellikle ömür boyu garanti altında olmak gibi çok iddialı bir şekilde üretmektedir. Eğer bir xikar kullanıyorsanız başka şeyleri kafanıza takmanıza gerek kalmıyor çünkü xikar en iyi marka olarak öne çıkıyor.

 

     Xikar'ın çeşitli modelleri ve amaçlara yönelik ürünleri mevcut. En iddialı ürünü kesicileri çünkü gerçekten diğerlerinden bir kaç gömlek üstün ve başarılı. Eğer Xikar marka bir kesiciniz var ise direk fark edilirsiniz çünkü xikar puronuzu en pürüzsüz ve kusursuz şekilde kesecek olan kesicidir. Xikar kesicileri genelde kelebek stil dediğimiz şekilde dir fakat Xikar XO modeli birlikte yuvarlak bir model de aileye katılmıştır. Aynı zamanda Xikar V kesici ve punch dediğimiz delici piyasasına da çok hakimdir. 

 

     Xikar kesicilerden sonra Xikar çakmak, xikar küllükleri, xikar travel humidor vb. çeşitleri şu anda pazar da 1 numura ve en kaliteli ürünlerdir. Daha önce de belirttiğim gibi eğer xikar kullanıyorsanız puro zevkinizi hak ettiği şekilde yaşıyorsunuzdur. Xikar'ın sloganı aslında onu çok kısa bir şekilde anlatıyor.

 

     Xikar, ateşin bulunmasından beri puro için yapılmış en iyi şey. :)  

 

     Her aksesuarı her şekilde alabilirsiniz ama kesiciniz Xikar olursa purodan aldığınız zevk fazlaca katlanacaktır. (Buda bizim kişisel görüşümüz)

Etiketler: xikar, kesici, puro, puro kesici, puro delici, puro kutusu
Mart 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR