Raching Puro Dolabı

Raching Puro Dolabı

Raching Puro dolapları çeşitli renk ve ebatlarda üretilmiş ve her puroseven kişinin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde dizayn edilmiş elektronik puro dolaplarıdır. Eğer bir koleksiyoner ya da çok puro tüketen birisiyseniz bir puro dolabı ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bildiğiniz gibi puro dolaplarında olmazsa olmaz birkaç husus var. İlk önemli özellik her puro saklama alanında olması gereken ispanyol sedir ağacı ve bu ağaç maalesef ülkemizde yok. Dünyada sadece gitar ve humidor yapımında kullanılan bir ağaç. İkinci en önemli konu 80 cm üzeri dolaplarda nem sirkülasyonu ve dolap içerisinde homojen bir şekilde dağılımı. Puro dolaplarında dizaynı nasıl olursa olsun aşağı konan bir nemlendirici maalesef asla nem dağılımını homojen bir şekilde sağlayamamaktadır. Son önemli nokta ise aslında nem ile doğru orantılı olan sıcaklık değişimleri. Bildiğiniz gibi sıcaklık arttıkça dolap içerisinde nem değerleri de artacak azaldıkça azalacaktır. Sağlıklı bir nemlendirme için özellikle nem dağılımı sıkıntı olan 80 cm üzeri puro dolaplarında sıcaklığı kontrol etmeden sağlıklı bir puro ortamı asla elde edemezsiniz. Bu yüzden yüksek puro dolabı satın alırken hem sıcaklık hemde nem kontrollü bir puro dolabı almanızda ve bununla birlikte içerisi nemin homojen dağılımı için fan sistemi ile donatılmış bir puro dolabı satın almanızda fayda var. Elektronik puro saklama dolaplarında dünyada birçok marka ve model mevcut. Bunları birbirinden ayıran özellikler soğutma sisteminde kullanılan motorlar, sensör kaliteleri ve adedi, fan adetleri ve kullanılan fanların kalitesi, dijital ekran ve kontrol mekanizması çeşitliliği gibi özellikler dolapların kalitesini değiştirmektedir.

Raching Puro dolaplarında dünyanın en kaliteli ve en sessiz kompresörü olarak kabul edilen Embraco kompresörler kullanılmaktadır. Diğer dolaplarda 1 adet ısı ve nem ölçer sensörü bulunurken Raching dolaplarda boyuta bağlı 2-4 adet ayrı ayrı sensör bulunmaktadır. Ayrıca ikaz sensörleri dolaplara monte bir şekilde satılmaktadır. Dolap alt kısmında su tankı ve nemin yukarı çıkması için su tankı üzerinde 3 adet fan bulunur. Ayrıca arka kısmında boyuta bağlı ekstra 4-8 adet fan ile nem kusursuz bir şekilde puro bolabı içerisinde gezdirilir. Soğutma sistemi puro için optimize edilmiş ve nemlendirme sistemi ile birlikte kusursuz bir şekilde çalışmaktadır. Dolap soğutma sistemi tahliyesi sayesinde Raching puro dolabı içerisinde asla su damlacığı oluşmaz ve purolarınıza zarar gelmez. Dolapta zamanla oluşan amonyak gazını akıllıca ortadan kaldırmak için bir plazma yayıcı bulunmaktadır ve böylece puro dolabı içerisinde asla koku oluşmaz. Raching elektronik büyük puro dolapları kilit mekanizması ile kapanmakta ve siz hariç kimse puro dolabınızı açamamaktadır. 

En kaliteli puro dolaplarının başında olan Raching puro dolaplarını web sitemizde inceleyebilir, en iyi elektronik puro saklama dolabı markası olan Raching marka puro dolaplarını web sitemizden satın alabilirsiniz. 

Etiketler: Rachinn Elektronik Puro Dolabı, elektronik puro dolabı, soğutucu puro dolabı, en kaliteli puro dolabı, puro saklama kabini
Aralık 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR