Raching Puro Dolaplarında Süper Sessiz Kompresör Embraco Wisemotion Avantajı

Raching Puro Dolaplarında Süper Sessiz Kompresör Embraco Wisemotion Avantajı

Raching Puro Dolaplarında Süper Sessiz Kompresör Embraco Wisemotion Avantajı

Yağsız Kompresörler Raching Puro Dolaplarının Tercihi

10 yıl boyunca devam eden çalışma ve araştırmalardan sonra Embraco ev tipi uygulamalar için ilk yağsız kompresör olan wisemotion teknolojisini küresel pazara tanıttı.

Bu yeni kavram Raching puro dolaplarının tasarımlarındaki olasılıkları genişleterek, yenilikçi formatlardan daha akıllı özelliklere, puro dolaplarında devrim niteliğinde etki yarattı.

Embraco aratırma ve geliştirme direktörü Fabio Klein ‘e göre Wisemotion ,puro saklamanın yanı sıra daha düşük gürültü seviyelerinde çalışırken dolabın iç mekanının daha iyi tasarlanmasına olanak sağlamıştır.Ayrıca bu faydalarının yanı sıra bu teknoloji tüm dünya piyasalarında en çok talep gören yüksek verimli kompresörlerle kıyaslandığında %20 den daha fazla enerji verimliliğine ulaşabilmektedir.Bu yenilikçi model son nesil metaryeller mekanik parçalarında yağlanma yağlarının kullanılma zorunluluğunu ortadan kaldıran bir teknoloji ile kaplanması sayesinde akıllı bir elektronik sistem ile inşa edilmiştir.

Daha iyi puro muhafazası, talebe göre kapasiteyi kontrol edebilecek donanımı sayesinde puro dolabının içinde elde edilebilcek asgari sıcaklık farklarını sağlayabilecek şekilde çalışır.

Sessiz, gürültü kontrolüne modern ve yenilikçi çözümler getirir.Wisemotion’ın çok daha sessiz olmasının sebebi ,nerdeyse sabit frekansta çalıştığı için gürültü algısını geliştirir.

Kompakt,mevcut kompresörlere göre yüksekliği yaklaşık 10 cm daha düşük olması sayesinde Raching puro dolabının içinde yer kazandırır.

Enerji tasarrufu, potansiyel yeni çözümlerin gelişmesi ile daha fazla enerji verimliliği seviyesi sağlayarak çıtayı en yükseğe taşır.

Çevre dostu, hiçbir yağlama yağı kullanılmadığı için çalışma ömrünü tamamlayan kompresörün bertaraf edilmesi daha kolaydır. Buna ilave olarak geleneksel kompresörlere göre çok daha az hammadde kullanılmaktadır ve çok daha az soğutucu akışkan  şarjına ihtiyaç duyduğu için daha ekonomik bir çözüm sağlar.

Çok yönlü, bu yeni teknolojiyi kullanan kompresör soğutma sistemi içinde farklı yerlere monte edilir.Bu nedenle aynı kompresörün farklı puro dolaplarına da kullanılabilir.

Etiketler: puro dolabı, elektornik dolap, elektronik puro dolabı, embraco kompresör
Aralık 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR