Puro Kutusu Humidor

Puro Kutusu Humidor

Puro Kutusu;

 

Puro kutusu satın alırken öncelikle kaç adet puro saklamak isteyeceğinize karar vermeniz çok önemli. Çünkü puro kutuları ebatlarına göre çeşitli fyatlarda piyasada bulunabilmektedir. Puro kutuları yada diğer evrensel adı ile humidor çeşitleri ülkemizde oldukça yaygın ve yeterli bir şekilde bulunabilmektedir. Puro kutusu veya humidor satın almadan önce kendini çok iyi tartmalı ve stoklayacağınız adet miktarına karar vermeniz çok önemli. Mümkünse humidor tercih ederken ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz puro kutusundan bir boy büyük puro kutusu satın almanızı tavsiye ederim. Çünkü genelde puro kutusu tercihimizi hep bir ufak boy pıro kutusu alarak tamamlamaktayız. 

 

Humidor araştırması yaparken hep göze hoş ve en uygun puro kutularını tercih etmeye çalışmak yanlış bir karar olacaktır. Çünkü en uygun humidor yerine en kaliteli yada en azından olabilecek en üst düzey humidoru tercih etmek çok önemlidir. Çünkü humidorunuzu bir kere satın alacaksınız ve çok uzun zaman onunla brlikte bir yola giriyorsunuz. O yüzden fiyat performans açısından en iyisini almaya çalışınız. Unutmayın puro serüveninde sizin için en önemli şey puro kutusu.

 

Puro kutusu alırken ispanyol sedir ağacı bir humidor alın. Bunu yerl imalat bir humidor da bulmanız imkansız çünkü ağaç ülkemizde yok ve olamıyor. Detaylarından sonra bahsederim ama size bu ispanyol sedir ağacı diyen bir kşiye bunu ispatlayan bir belge sormayı sakın unutmayın.

 

Puro kutuları belirl bir ebata kadar camlı yada camsız eğer iyi bir humidor ise fark etmez ama kalisesiz bir humidor alacaksanız yada büyük bir humidor alacaksanız camsız olanlara daha fazla yönelmeye çalışın. Çünkü cam purolarınıza hç bir şey katmayacaktır. Bizim istediğmiz purolarımızı mümkün olduğunca ispanyol sedir ağacının güvenli ellerine bırakmaya çalışmaktır. 

 

En kaliteli puro kutusu tercihi aslında ispanyol sedir ağacından olması ve ithal olmasına dikkat etmenizden geçiyor. Ayrıca Çin malı ürünlerin kalite standardizasyonu olmadığından uzak durmakta oldukça fayda var. Eğer Çin puro kutusu ispanyol sedir ağacı ise de 2. yada 3. kalite bir sedir olduğunu bilmenizi isterim. 

 

Bilindik markalar yada bilindik satıcıların pek dışına çıkmamakta fayda var. O yüzden size garanti veren , yıllarca piyasada olan ve gerçekten her zaman doğru ürünleri satan satıcıları kullanmanızı öneririm. 

Etiketler: humidor, puro kutusu
Şubat 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR