Puro Çakmak Seçimi Nasıl Yapılır

Puro Çakmak Seçimi

     Puro çakmak seçimi yaparken nasıl purolar içtiğiniz çok önemlidir. Kalın puro mu yoksa ince puro mu içmekten hoşlanıyorsunuz veya çoğunlukla hangi tip purolar içiyorsunuz ona göre bir puro çakmağı tercih etmenizde fayda var. Puro çakmakları tek torch puro çakmakları, 2 li puro çakmakalrı, üç alevli puro çakmakları ve 4 jet alevli puro çakmakları olarak 4 gruba ayrılır. Bununla birlikte masa tipi ve yanınızda taşımalık olarak 2 kategoride puro çakmakları gruplanabilir. 

     Eğer kalın puro içiyorsanız genellikle 3 veya 4 torchlu puro çakmaklarını tercih etmeniz puronuzu daha stabil ve eşit yakmanız için kolaylık sağlar. Puronuzu yakarken tüm iç, dış ve orta yaprakları eşit bir şekilde yakmanız önemlidir. Puronun tam aromasını yakalamak için tüm yapraklar eşit bir şekilde yanmalıdır. Puronuz malesef arada sönebilir ve bunun için ekstra tek torchlu bir puro çakmağı edinmek isteyebilirsiniz. Puro yaprak düzeltmelerinde tek torch jet alevli puro çakmakları kullanmanız gerekmektedir. Bu yüzden her puro sevenin en az bu şekilde 2 adet puro çakmağı bulunur. Puro çakmakları değişik marka ve modeller arasında ülkemizde oldukça fazla bir şekilde satılmaktadır. Bunlar arasında Cohiba puro çakmakları en çok rastlanan puro çakmaklarının başında gelmektedir. Google da cohiba puro çakmağı yazdığınızda bir çok Cohiba çakmak satan satıcıya rastlayacaksınız. Unutmayınız ki Cohiba puro çakmakları çin malı olup çabuk bozulabilen ve farklı kaliteleri bulunan bir markadır. Bu yüzden en uygun Cohiba puro çakmağı aramanın yanı sıra En kaliteli Cohiba çakmak satan ve garantili cohiba çakmak tedarik eden satıcılardan cohiba puro çakmağı satın almanızda fayda var. Cohiba çakmaklar her torch çeşidinde ve kategorisinde bulunmaktadır. Cohiba puro çakmaklarını tavsiye etmekle beraber bunun yanında Parmida puro çakmaklarını da kullanabilirsiniz. Parmida markası belirli bir standartı olan ve puro severler tarafından uzun süre sıkıntısız kullanılan bir markadır. Parmida puro çakmakları ile birlikte parmida puro kesicileri ve küllüklerini de web sitemizde bulabilir, en kaliteli parmida çakmakları web sitemizden satın alabilirsiniz. 

   Porsche Design puro çakmakları kaliteli ve bir okadar da kullanışlı ürünlerdir. Porsche çakmakları web sitemizde bulabilir en uygun Porsche Design puro çakmağını web sitemizden satın alabilirsiniz. 

Etiketler: Puro çakmak seçimi
Temmuz 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR