Boveda Puro Nemlendirici

Boveda Puro nemlendirici Jel

 

 

Boveda, diğer puro nemlendirme çözümlerinden farklı olarak hem nem alma hem nem verme özelliğine sahip tek ve en iyi nemlendirme çözümüdür. Boveda ile hem purolarınızı sabit bir nemde tutabilir hemde dilediğiniz farklı nem oranlarında bunu sağlayabilirsiniz. Piyasada Boveda markası adı altında farklı değer ve gramajlarda boveda çeşitleri bulunmaktadır. 

Bu çeşitlere değinmek gerekir ise boveda 62,69,72,75,84 gibi. Her bir değer humidorunuzun içerisindeki nem değerini yüzde kaçta tutmak istediğinizi belirtir. Boveda 69, boveda 72 ve boveda 75 puro içimi için humidor içerisinde kullanmanız gereken nemlendiricilerdir. Boveda 62 tütün nemlendirmesi için kullanılmaktadır. Boveda 84 ise humidor sezonlama için kullanılan bir üründür. Aynı zamanda Boveda nemlendiricileri gitar vb. ürünlerin nemlendirilmesi içinde tercih edilmektedir. Boveda 60 gr , 8gr, 320gr, eko paket gibi nemlendirici çeşitlerinin yanında, boveda tutucular, akrilik humidor, elektronik nemlendiricileri ve nem ölçerleri bulunmaktadır. 

 

Kullanımı; En önemli konu Boveda puro adedi değil alanı nemlendirir. 25-30 robusto puroluk bir alana 1 adet 60gr boveda kanulmalıdır. Örnek vermek gerekir ise 90 puroluk bir humidorda 50 puronuz var ise 2 boveda koyarak bu nemlendirmeyi gerçekleştiremezsiniz, o kutunun içerisinde kaç puro olursa olsun 3-4 boveda koymanız gerekmektedir. 8gr bovedalar seyahat humidorlarında kullanılır ve 5 puro için 1 adet şekilde kullanılmalıdır. Bovedayı kullanmadan önce jelatini açıp zarf şeklinde olacak şekilde humidor içerisinde puroların üzeri dahil her alana boveda nemlendirici koyabilirsiniz. Bu ve benzeri konularda daha fazla bilgi ve video için www.puroseven.com yada youtube kanalı puroseven'i inceleyebilirsiniz.

https://youtu.be/KA-vWQTYaSA

Etiketler: boveda, boveda nemlendirici, puro, puro nemlendiricisi, puro nemlendirme, boveda 69, boveda 72, boveda 75, boveda 84
Mart 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR