Blog Başlık

  • S.T. Dupont Tarihçesi;

     

    • S.T. Dupont Lüks ve pahalı ürünler tercih eden tüketiciler için kurulmuş ve hep bu çizgide hareket eden bir firmadır. Yaklaşık 145 yıllık bir tarihe sahip olan s.t. Dupont firması günümüzde halen popüler ve lider olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

     

    • Napoleon III’ün fotoğrafçısı ve güzelliğe meraklı bir yenilikçi olan 25 yaşındaki Simon Tissot Dupont, Paris’teki yüksek gelir grubuna ait toplum için sıra dışı ve kişiselleştirilmiş seyahat çantaları oluşturma vizyonuna sahip bir girişimci adayıydı.

     

    • Simon Tissot Dupont 1872 yılında ilk valiz ve deri ürünleri atölyesini Paris’te Rue Diue’de açtı. Atölyenin açılış amacı sadece üst gelir seviyesine sahip tüketicilerin lüks ürün ihtiyaçlarını karşılamaktı. Yıllar içerisinde kendini daha da çok geliştiren s.t. dupont 1880 yılında artık kişiye özel, kişiselleştirilmiş ve müşterilerinin isim ya da baş harfleri olan ürünler üretmeye başladı. Avrupa seçkinleri ve zengin aileler için bu ürünler artık vazgeçilmez ve sürekli aranan ürünler olma özelliği kazandı. III Napoleon ve İmparatoriçe Eugenie S.T. Dupont’un ilk müşterileri arasındaydı.

     

    1

    S.T. Dupont
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR